Eksekvering er et håndværk

Og håndværkeren ved i hvilken ende man skal holde hammeren, men det fungerer bedst, hvis håndværkeren har en plan eller tegning at gå efter og en der kan styre ham.

Jeg er din eksekverings-entreprenør, der kan læse planen og sætte det helt rigtige hold, når din marketingplan, med indsatser, budgetramme, timing og målsætninger er på plads, og din plan bliver til konkrete opgaver der skal eksekveres. Opgaver der skal scopes så de tager højde for strategi, segmentering, dine personas, deres købsrejse og din branding i det hele taget.

Afhængig af opgaven skal der laves detail briefing til de ressourcer der skal udføre opgaven, ligesom de skal udvælges; designere – indholds-createurs – branding eksperter eller programmører, så det rigtige hold kan sættes, og på baggrund af dit ambitionsniveau, afgøres det hvilke kompetencer, hos de enkelte ressourcer der er behov for.

Jeg skaber et klart billede af, hvilke opgaver eller dele af opgaver,  der kan løses af dit team og hvilke der kræver ekstern hjælp.

Jeg hjælper dig med at stille skarpt på de ressourcer og kompetencer der er vigtige for at løse dine opgaver, dem der skal findes uden for dit team, udvælger, booker og briefer jeg, samtidig med at hele forløbet planlægges, så timingen bliver i overensstemmelse med dine forventninger.

Den mest effektfulde eksekvering, kommer ud af en grundig realistisk overordnet planlægning, hvor de enkelte elementer i opgaven der kan løses sideløbende, bliver det. Det kræver is i maven, stort overblik og en frygtløs tilgang til improvisation, når der opstår uforudset udfordringer – Det er her mine mere en 30 års erfaring med eksekvering, produktion og ledelse give dig sikkerhed for altid at nå din deadline.

Ring på 4038 2759 og lad os få en snak.